Over mij

Over mij

Adam Music // Adam Dekker

Vocal Coach Songwriter Producer

Hey. Leuk dat je op m’n site bent terechtgekomen. Mijn naam is Gerrit Adam Dekker, waarvan ik de laatste twee gebruik als songwriter en producer. Ik ben professioneel muzikant, partner van Tirsa en vader van Elin, Jona & Sevijn. Mijn studio en praktijkruimte staan in Harderwijk.

Toen ik een jaar of tien was, werd ik op orgelles gezet door mijn ouders. Wat volgde was een boeiende reis. Van het klassieke orgel naar de piano, naar zang lichte muziek. Van leiding geven aan een landelijk gospel choir, optredens op festivals, het schrijven van allerlei liedjes, naar zingen in de theaters. En zo nog meer. Ondertussen op het conservatorium terechtgekomen, Docent Muziek en Zang Jazz&Pop gestudeerd, privélessen en masterclasses gevolgd.

Alles met een gemeenschappelijk doel en verlangen; iets moois willen maken dat raakt en verbindt. Verwonderd raken en verwonderen. De muziek werd mijn grootste vriend.

Ik werk nu als songwriter en producer (zie adammusicstudio.nl). Schrijf muziek en teksten voor en met anderen en help mensen het in een raak jasje te gieten. Heel mooi om te doen. Daarnaast ben ik music coach, help ik jong of oud talent verder te groeien op muzikaal vlak. Inspireren en geïnspireerd raken.

In het coachen hoop ik iets over te dragen van het geheim van muziek, namelijk dat het een poort is tot een wereld waarin je jezelf verliezen en hervinden kan. Een wereld waar verwondering woont en een diep gevoel van thuiskomen.

Live kennismaken? Neem contact met me op via het contactformulier.

Op de muziek! Op het delen!

ADAM

In 2015 nam ik een studioalbum op, ‘Battle Cry’. De liedjes schreef en produceerde ik zelf, samen met Ralph van Manen, Chris Eaton, Paul Field en Robert Riekerk. 

album-art

Adam Dekker
Sorry, no results.
Please try another keyword
00:00